Την Τρίτη η τρίτη προσπάθεια Μητσοτάκη να έρθει στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη η τρίτη προσπάθεια Μητσοτάκη να έρθει στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί η τρίτη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να προεδρεύσει σε σύσκεψη στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση είχε ματαιωθεί ήδη δύο φορές, τη μια ήταν την ημέρα των Θεοφανίων καθώς η κακοκαιρία εμπόδισε τον πρόεδρο της ΝΔ να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και την άλλη την περασμένη Δευτέρα όταν ξεκίνησε στη Βουλή η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Electra Palace» και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πάνω από 100 στελέχη της ΝΔ στην πόλη. Από πρώην βουλευτές και πρώην προέδρους της Διοικούσας μέχρι τα σημερινά μέλη της ΠΕ της ΝΔ και μέλη των ΝΟΔΕ και των προεδρείων των ΝΟΔΕ. Βασικός στόχος της σύσκεψης θα είναι η στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Ταχιάου στον κεντρικό δήμο, όπου από τον χώρο της ΝΔ έχει εκδηλωθεί άλλες πέντε υποψηφιότητες.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια