Τριπλή παραίτηση από την Καλυψώ Γούλα – Αιχμές για συντρόφους της στην «Πρωτοβουλία»

Τριπλή παραίτηση από την Καλυψώ Γούλα – Αιχμές για συντρόφους της στην «Πρωτοβουλία»

Παραιτήθηκε από πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, δημοτική σύμβουλος αλλά και υποψήφια δήμαρχος με την Πρωτοβουλία η Καλυψώ Γούλα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εντός της «Πρωτοβουλίας»  η παραίτηση της μέχρι σήμερα προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώς Γούλα.

«Υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές και τους στόχους της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» από το 2010 μέχρι και σήμερα από όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, συμμετείχα στην διαδικασία που επιλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία από τα αρμόδια όργανα και αναδείχτηκα υποψήφια δήμαρχος της «Πρωτοβουλίας» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

«Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα για την πόλη μας, μη αποδεχόμενοι τη νομιμότητα και το αποτέλεσμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του 80% του εκλογικού σώματος, κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, αυτονόητων βασικών αρχών της παράταξής μας. Και στη συνέχεια επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορεία της παράταξης προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον» προσθέτει αφήνοντας σοβαρές αιχμές στους συντρόφους της.

«Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπειά μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου με την «Πρωτοβουλία» και ταυτόχρονα να υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Γούλα.

πηγή: thessnews.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια