Κινέζικη πρωτοχρονιά με ακροβατικά και Κουνγκ Φου στη Θεσσαλονίκη

Κινέζικη πρωτοχρονιά με ακροβατικά και Κουνγκ Φου στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εντυπωσιακή παράσταση από ομάδα 30 Κινέζων καλλιτεχνών στο Βασιλικό Θέατρο

Μια παράσταση για την πιο «Χαρούμενη Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2019» υπόσχεται να παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη πολυμελής ομάδα Κινέζων καλλιτεχνών, με διοργανωτή τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση θα δοθεί στο Βασιλικό Θέατρο στις 28 Ιανουαρίου στις 8μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, διάρκειας 105’ χωρίς διάλειμμα, περιλαμβάνει χορό, ακροβατικά, παραδοσιακή κινέζικη μουσική, θέατρο, όπερα και επίδειξη Κουνγκ Φου από μαχητές πολεμικών τεχνών.

parastasi_kinezoi_1.png

Συμμετέχουν 30 καλλιτέχνες-μέλη της Ακαδημίας Χορού του Πεκίνου, του Εθνικού Ακροβατικού Θιάσου της Κίνας, Ορχηστρική Μπάντα, η Ορχήστρα Κινέζικης Παραδοσιακής Μουσικής, ο θίασος LonYunKungFu.

Οι κινέζοι καλλιτέχνες έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα ως απεσταλμένοι της πόλης του Πεκίνου για να παρουσιάσουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς την πολιτιστική κουλτούρα της χώρας τους. Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Πεκίνου και της Πρεσβείας της Κίνας στην Αθήνα, η πρέσβειρα της οποίας θα παρευρεθεί στην παράσταση που θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη.

parastasi_kinezoi_2.png

Πηγή: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/174846_kineziki-protohronia-me-akrobatika-kai-koyngk-foy-sti-thessaloniki-foto

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια