Ψωμιάδης: Πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου ο Μπουτάρης

Ψωμιάδης: Πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου ο Μπουτάρης

Απάντηση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε "πρόστυχο" τον κ.Ψωμιάδη για το γεγονός ότι αρνείται ότι συμμετείχε στην επίθεση που δέχτηκε τον περασμένο Μάϊο.

"Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι θα επιλέξει τώρα, στο τέλος της θητείας του, να λειτουργήσει ως πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης.  

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ψωμιάδη:

«Πληροφορούμαι πως με αποκάλεσε ¨πρόστυχο¨ ο άνθρωπος για χάρη του οποίου το 2014 και για μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο, πέρασε φωτογραφική τροπολογία από την κυβέρνηση Σαμαρά (με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ) ώστε να αρθεί σε μια νύχτα το κώλυμα εκλογιμότητας που είχε, λόγω της μη έγκαιρης παραίτησης του από τη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Με αποκάλεσε ¨πρόστυχο¨ ο δήμαρχος που παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση διπλών αμοιβών και παράνομων επιδομάτων που δίδονταν επί της Προεδρίας του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Με αποκάλεσε ¨πρόστυχο¨ ο υμνητής του Κεμάλ Ατατούρκ, ο αρνητής των Γενοκτονιών, που ¨χέστηκε¨ για τη σφαγή των προγόνων μας.

Με αποκάλεσε ¨πρόστυχο¨  ο εκλεκτός του συστήματος και ο λατρεμένος των Ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης και των συστημικών ΜΜΕ που χαρακτηρίζει ανερυθρίαστα ¨χαζούς και αμόρφωτους¨ όσους πιστεύουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτός, που δεν είχε κανένα ηθικό ενδοιασμό να αποκαλέσει την ΠΓΔΜ ¨Μακεδονία¨, όταν συναντήθηκε στα Σκόπια με τον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, το Νοέμβριο του 2017.

Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι θα επιλέξει τώρα, στο τέλος της θητείας του, να λειτουργήσει ως πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου.

Προσωπικά, λυπάμαι που επέλεξε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, τον ήθελα αντίπαλο μου. Σε κάθε περίπτωση και επειδή σέβομαι την ηλικία του, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στην οδό που επέλεξε. Αντιθέτως τον ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τη στήριξη που απλόχερα  μου προσφέρει...»

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια