Στη φάκα μέλη συμμορίας που έκλεβε καταστήματα στο κέντρο

Στη φάκα μέλη συμμορίας που έκλεβε καταστήματα στο κέντρο

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 27, 25 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Στη σύλληψη τριών νεαρών οι οποίοι έκλεψαν ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και ενέχονται σε επιπλέον πέντε διαρρήξεις καταστημάτων, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκρικριμένα, οι τρεις άνδρες τα ξημερώματα της Τρίτης, παραβίασαν είσοδο ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ωστόσο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 27, 25 και 21 ετών (δύο άτομα από το Ιράκ και Λιβύη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και εγκληματική οργάνωση - συμμορία.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατά το τελευταίο διήμερο, ενώθηκαν σε εγκληματική συμμορία και προέβησαν σε επιπλέον πέντε διαρρήξεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας  χρηματικά ποσά και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Επιπλέον, στην κατοχή του 21χρονου ανευρέθη ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αφαιρεθεί από άτομο στο κέντρο της πόλης σε προγενέστερο χρόνο. 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια