Η Νιγρίτα έχει τους δικούς της αδελφούς…. «Αντετοκούμπο»!!!

Η Νιγρίτα έχει τους δικούς της αδελφούς…. «Αντετοκούμπο»!!!

Τα αδέλφια Θανάσης,Ραφαήλ και Λεονάρδος (δίδυμοι) Μπενγκά είναι οι … «Αντετοκούμπο» της Νιγρίτας. Τα αδέλφια γέννημα θρέμμα της Νιγρίτας, αγωνίζονται στην παιδική ομάδα μπάσκετ του Βισάλτη.

Ο πατέρας τους Χρυσόστομος με καταγωγή από το Κονγκό ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία με την Ιεραποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδας, μεγάλωσε στη χώρα μας, ενώ η σύζυγός του είναι από την Νιγρίτα.

Πηγαινοέρχεται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη όπου ασχολείται με την Αγιογραφία και την μουσική, ενώ είναι και ιεροψάλτης.

Τα παιδιά γεννήθηκαν στη Νιγρίτα πρώτα ο Θανάσης το 2005 και την επόμενη χρονιά (2006) οι δίδυμοι Ραφαήλ και  Λεονάρδος.

Η Νιγρίτα έχει τους δικούς της αδελφούς…. «Αντετοκούμπο»!!!, φωτογραφία-1

Αθλούνται στην παιδική ομάδα μπάσκετ του Βισάλτη Νιγρίτας και αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας κ.Μίλτου Καλάη.

Η ιστορία τους προσομοιάζει με την ιστορία των αδελφών Αντετοκούμπο (Γιάννη, Θανάση, Αλέξη και Κώστα).

Φυσικά ινδαλμά τους έχουν τον Γιάννη Αντετοκούμπο και θέλουν να του μοιάσουν. Το μέλλον τους ανήκει μια και είναι μόλις 13 και 14 ετών.

Ο φακός του anexartitos.gr τους συνάντησε στην αναμέτρηση με την παιδική ομάδα του Πανσερραϊκός/Αριστοτέλειο, την Κυριακή 13/1, όπου μετά το τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκαν μαζί με τον προπονητή τους κ. Μίλτο Καλαη.

Πηγή: anexartitos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια