Συνεργασία με τη Ryanair και την Turkish Airlines αναζητά ο δήμος Θεσσαλονίκης

Συνεργασία με τη Ryanair και την Turkish Airlines αναζητά ο δήμος Θεσσαλονίκης

Την συνεργασία αλλά και τις προοπτικές που έχουν οι αεροπορικές εταιρείες Ryanair και Turkish Airlines για τη Θεσσαλονίκη, θα συζητήσει σε διαδοχικές συναντήσεις, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Σπύρος Πέγκας με εκπροσώπους τους. 

Αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, ο Σπύρος Πέγκας θα δεχθεί στο γραφείο του στο δημαρχείο τον διευθυντή marketing της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νίκο Λάρδη. Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος στο makthes.gr, η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και δεν προέκυψε έπειτα από το χθεσινό σάλο που δημιουργήθηκε με δημοσίευση από fan page της Ryanair για την διακοπή των πτήσεων στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο Σπύρος Πέγκας στις 30 Ιανουαρίου θα συναντηθεί με τον διευθυντή του γραφείου των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη. 

«Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο εξέτασης περαιτέρω συνεργασίας ανάμεσα στο δήμο Θεσσαλονίκης και τις αεροπορικές εταιρείες για το πρόγραμμα «Διπλωματία Πόλεων» εξηγεί στο makthes.gr ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως παλιότερα για το πρόγραμμα αυτό και την μεταφορά της αντιπροσωπείας του δήμου είχαν συνεργαστεί με την Aegean και την Qatar Airlines. «Σκοπός μας είναι  ακόμη, μέσα από αυτές τις συναντήσεις, να ενημερωθούμε και για τις βλέψεις και τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες για την πόλη» σημειώνει ο Σπύρος Πέγκας. 

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια