Θεσσαλονίκη: Τραγουδάμε για τη μικρή Ηλιάνα - Φιλανθρωπική εκδήλωση

Θεσσαλονίκη: Τραγουδάμε για τη μικρή Ηλιάνα - Φιλανθρωπική εκδήλωση
Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση στο δήμο Παύλου - Μελά

Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση που αφορά στην ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας, μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης". Συμβολική είσοδος: 5 ευρώ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας.

Στην μουσική εκδήλωση συμμετέχουν οι : Βασίλης Πρατσινάκης, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Φακαλής, Γιάννης Φιλιππουπολίτης καθώς και η χορωδία και ορχήστρα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Παύλου Μελά και οι Συνεργαζόμενοι Φορείς του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου ''Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία - Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά'', σας ενημερώνουν σχετικά με τη διοργάνωση Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης που αφορά στην ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας, μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Πρόκειται για την ηθική και υλική υποστήριξη της οικογένειας του μικρού παιδιού, του οποίου η ''ελεγχόμενη'' κατάσταση της υγείας παρουσίασε επιδείνωση τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στην επικοινωνία, στις ανάγκες της καθημερινότητας με πολύ συχνές επισκέψεις στο Νοσοκομείο και φροντίδα εντατικής θεραπείας σε 24ωρη βάση.

Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειες και την υποστήριξη διαφόρων φορέων κατά το παρελθόν επιβάλλεται να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για την μικρή Ηλιάνα με τη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Σήμερα σε ενεστώτα πλέον χρόνο χρειάζεται και πάλι συνεργασία και συντονισμός των προσπαθειών μας προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη με τη ζωή, που δίνει καθημερινά η οικογένεια και αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο στόχο της.

Προς το σκοπό αυτό με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ σας προσκαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση, γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα προς το κοινό καλό.

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί για τη μικρή Ηλιάνα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 8:00 μ.μ. στο θέατρο ''Χ. Τσακίρης''.

aifseta-ekd-filanthrop.jpgΠηγή: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/174661_thessaloniki-tragoydame-gia-ti-mikri-iliana-filanthropiki-ekdilosi
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια