Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα

Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα

Δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα, τόνισε σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση έως την τελευταία ημέρα της συνταγματικής προθεσμίας ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter. 

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει κ. Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά. Παράλληλα σε ξεχωριστή ανάρτηση υπογράμμισε πως ο κ. Καμμένος δεν τον είχε προτείνει για υπουργό  στην κυβέρνηση στον ανασχηματισμό του Νοεμβρίου 2016. 

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια