Έκοψαν βασιλόπιτα στο μετρό Θεσσαλονίκης

Έκοψαν βασιλόπιτα στο μετρό Θεσσαλονίκης

Γ. Μυλόπουλος: Tο 2019 θα είναι η χρονιά του Μετρό

Την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποίησαν στελέχη της Αττικό Μετρό ΑΕ  παρουσία των αναδόχων των δύο έργων, καθώς και εργαζομένων στο έργο.

Το φλουρί κέρδισε στη Διεύθυνση Υποστήριξης Λειτουργιάς και Ανάπτυξης

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, στην ομιλία του εξήγησε πως το 2019 θα είναι η χρονιά του Μετρό καθώς για πρώτη φορά θα κινηθούν συρμοί στη Θεσνίκη, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών δρομολογίων που θα αρχίσουν φέτος,  ολοκληρώνεται η δημοπράτηση της Γραμμής 4 της Αθήνας και ξεκινά η κατασκευή του έργου, ξεκινά η λειτουργία του Τραμ του Πειραιά, ο οποίος συνδέεται πλέον με το κέντρο της Αθήνας, την παραλιακή και το Φάληρο, ξεκινά η λειτουργία των τριών πρώτων σταθμών της επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά, οπότε συνδέεται το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το κέντρο της Αθήνας με τη Νίκαια, ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες της Γραμμής 4 στην Αθήνα, καθώς και της επέκτασης της βασικής Γραμμής του Μετρό της Θεσσαλονίκης προς τους δυτικούς δήμους.

Πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια