Ο θρυλικός Ράφαελ Ναδάλ ανοίγει ακαδημία Τένις στη Χαλκιδική!

Ο θρυλικός Ράφαελ Ναδάλ ανοίγει ακαδημία Τένις στη Χαλκιδική!
Μια μοναδική ευκαιρία διασκέδασης και άθλησης στο Sani Resort

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τους απανταχού φίλους της μικρής, κίτρινης «στρογγυλής θεάς» από τον Απρίλιο στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία του αθλήματος σε όλο του το μεγαλείο στο Sani Resort, όπου θα λειτουργήσει το Rafa Nadal Tennis Centre αναπτύχθηκε από τον γνωστό θρύλο του τένις και πρωταθλητή του Grand Slam Ραφαέλ Ναδάλ.

Η ακαδημία του Ισπανού τενίστα ήρθε σε συμφωνία με το Sani Resort και οι προπονήσεις θα γίνονται σε οκτώ χωμάτινα courts. Το πρόγραμμα βασίζεται στην εμπειρία του ίδιου του Ναδάλ και των συνεργατών του. Η προπονητική ομάδα του resort θα βρεθεί δύο μήνες για εκπαίδευση στη Μαγιόρκα, προκειμένου να μάθει τη μεθοδολογία της ακαδημίας του.

"Αποτελεί ένα εκπληκτικό νέο απόκτημα στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας και μια μοναδική ευκαιρία διασκέδασης και άθλησης για όλη την οικογένεια. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριοι ή γνώστες του αθλήματος, θα φροντίσουμε ώστε να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και να γίνετε καλύτεροι παίκτες", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση τουSani Resort.

Με ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και μια ειδική ομάδα προπονητών, το νέο Tennis Centre ακολουθεί και εφαρμόζει τις ίδιες προπονητικές μεθόδους που οδήγησαν τον Rafa Nadal στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Rafa Nadal Tennis Academy. Πέρα από την τεχνική προπόνηση και τη σωματική προετοιμασία, το πρόγραμμά εστιάζει παράλληλα στις προσωπικές αξίες του κορυφαίου πρωταθλητή και ενσωματώνει στοιχεία αθλητικής ψυχολογίας και mental training.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια