Μόνο 7 μέρες ως την 2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας από τη Workathlon στη Θεσσαλονίκη!

Μόνο 7 μέρες ως την 2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας από τη Workathlon στη Θεσσαλονίκη!

Ούτε 10 μέρες δεν έμειναν μέχρι την 2η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στη Θεσσαλονίκη! Στόχος της Workathlon για 2η χρονιά παραμένει η δημιουργία μια εντελώς φρέσκιας φιλοσοφίας για την πρόσληψη προσωπικού στα Ξενοδοχεία,απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και της εποχής μας!

Στις 17 Ιανουαρίου και μεταξύ 09.30 και 15.00, οι καλύτερες Ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, όπως οι Costa Navarino, Amanzoe, TOR Hotel Group, Daios Hotels, Miraggio Thermal Spa Resort, Andronis Exclusive, Louis Hotels, και πολλές ακόμα θα περιμένουν όλα τα Ξενοδοχειακά ταλέντα της Βορείου Ελλάδος στο Capsis Hotel για να γνωριστούν και γιατί όχι να θέσουν τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για μια κοινή μελλοντική πορεία.


Παράλληλα, Γενικοί Διευθυντές, Υπεύθυνοι Ανθρώπινου Δυναμικού και πολλοί ακόμη κορυφαίοι επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους στο Interactive Forum την εμπειρία τους, καθώς και συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα στη Φιλοξενία. Όσοι αναρωτιούνται τι είδους Ξενοδοχείο τους ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα τους (Resort Hotels vs City Hotel) ή ποια είναι τα κίνητρα και παροχές που πρέπει να αναζητήσουν από ένα Ξενοδοχείο δεν έχουν παρά να παρεβρεθούν την ημέρα εκείνη στα Operation & HR Forums και να λύσουν όλες τις απορίες τους.


Για τους ενδιαφερόμενους λοιπόν οι επόμενες κινήσεις τους είναι απλές. Δηλώνουν δωρεάν συμμετοχή εδώ, κάνουν αίτηση στις θέσεις εργασίας που τους ενδιαφέρουν με ένα κλικ εδώ και στις 17 Ιανουαρίου φορούν το χαμόγελο τους και έρχονται στο Ξενοδοχείο Capsis στις 09.30 – 15.00. Τους περιμένουμε λοιπόν για να μοιραστούμε το πάθος που μας ενώνει για τη Φιλοξενία!

Πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια