Θεσσαλονίκη: Οι πρώτοι δήμοι με κλειστά σχολεία και αύριο Παρασκευή

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτοι δήμοι με κλειστά σχολεία και αύριο Παρασκευή
Κλειστά σχολεία και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Κλειστά είναι σήμερα Πέμπτη (10/1)  όλα τα σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ άρχισαν οι ανακοινώσεις των δήμων για κλειστά σχολεία και αύριο Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου.

Ήδη κλειστά σχολεία έχει ανακοινώσει ο δήμος Θερμαϊκού (σ.σ. από εχθές) και προ ολίγου ενημέρωσε πως θα μείνει χωρίς σχολεία ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ ακολούθησε ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης. 

Όπως αναφέρει ο δήμος Πυλαία – Χορτιάτη: «Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη λειτουργία τους, τα σχολεία και στις 6 Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο) θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Oι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργήσουν κανονικά».

Ο δήμος Θερμαϊκού είχε ανακοινώσει τα εξής: «Εξαιτίας της νέας επιδείνωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, τα σχολεία σε όλο το Δήμο Θερμαϊκού θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο διήμερο μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία.

Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου».

Και ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: «Αύριο Παρασκευή 11/01/2019 θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης».

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια