Προβλήματα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λόγω της ομίχλης

Προβλήματα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λόγω της ομίχλης

Η ομίχλη που καλύπτει από το πρωί την ανατολική Θεσσαλονίκη δημιουργεί και πάλι προβλήματα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, με παρεκκλίσεις πτήσεων και καθυστερήσεις στις αφίξεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωινή πτήση της Ryanair επέστρεψε στο "Ε. Βενιζέλος", ενώ η πρωινή πτήση της Aegean δεν αναχώρησε ακόμα από Αθήνα λόγω της ομίχλης στη Θεσσαλονίκη. Προβλήματα καθυστερήσεων υπάρχουν και σε άλλες πτήσεις.

Με ανακοίνωσή της η Fraport τονίζει ότι «λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, η Fraport Greece συστήνει προς το επιβατικό κοινό που προγραμματίζει τις επόμενες ώρες να μετακινηθεί αεροπορικώς από και προς τη Θεσσαλονίκη να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των πτήσεων, είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική τους εταιρία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου (www.skg-airport.gr).

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια