Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Κλειστές θα μείνουν οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Δέλτα, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Πυλαίας - Χορτιάτη, Κορδελιού - Ευόσμου και Χαλκηδόνας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας και η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη θα κρατήσει κλειστά αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, σχολεία όλων των βαθμίδων σε πολλούς δήμους. Σήμερα εξαιτίας της πρωϊνής σφοδρής χιονόπτωσης οι δήμοι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων .

Ο δήμος Βόλβης με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι και αύριο, Πέμπτη, λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και της νέας επιδείνωσης της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του δήμου Δέλτα.

Δεν θα λειτουργήσουν και τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. 

Ανάλογη είναι και η απόφαση του δήμου Χαλκηδόνας σύμφωνα με την οποία τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοι και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, αφού εκτιμηθούν η κατάσταση των σχολικών μονάδων και οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Μετά την νέα επέλαση του χιονιά, με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου Παύλου Σιταρίδη τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Αργότερα το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια