Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Η ευθύνη για την απουσία των λεωφορείων το πρωί του Σαββάτου είναι της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Η ευθύνη για την απουσία των λεωφορείων το πρωί του Σαββάτου είναι της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Ευθύνες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την απουσία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης το πρωί του περασμένου Σαββάτου, λόγω της χιονόπτωσης, επέρριψε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

Η ευθύνη για την απουσία των αστικών λεωφορείων από τους δρόμους της πόλης το πρωί του Σαββάτου μετά την ισχυρή χιονόπτωση , δεν είναι του ΟΑΣΘ αλλά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υποστήριξε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, στον REALFM107.1. και στην εκπομπή 7 με 10.

"Δεν υπήρχε σχέδιο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κάθε φορά πριν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων γίνεται σύσκεψη με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς για να υπάρξει συντονισμός.

Η Περιφέρεια δεν έκανε καμία σύσκεψη απολύτως. Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη η Περιφέρεια", ανέφερε ο κ. Παππάς. 

Σημειώνεται ότι με καθυστέρηση ξεκίνησαν τα δρομολόγια τους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το ΟΑΣΘ, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε απαγορεύσει στον ΟΑΣΘ να κινήσει τα λεωφορεία του μέχρι τις 14:00 του Σαββάτου, γεγονός που διέψευσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια