Λουτσέσκου: Μου λένε συνέχεια ένα πράγμα: Τίτλος, τίτλος, τίτλος

Λουτσέσκου: Μου λένε συνέχεια ένα πράγμα: Τίτλος, τίτλος, τίτλος

Για τη ζωή του στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποκάλυψε πως όποιος τον συναντά στη Θεσσαλονίκη του ζητάει ένα πράγμα, τον τίτλο.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε ανοιχτά για το πως περνάει στην Θεσσαλονίκη, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον σταματούν στην πόλη αλλά και για τη γλώσσα των ελληνικών σε μια διαφορετική συνέντευξη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του:

Πως είναι η ζωή στη Θεσσαλονίκη;

«Η πόλη δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε μικρή, είναι εύκολο να παρκάρεις και ο κόσμος έχει τη χαρά της ζωής. Τουλάχιστον αυτό είναι που βλέπω όταν περπατούν στο δρόμο, δεν ξέρω τι υπάρχει μέσα στις ψυχές τους, στο σπίτι τους. Μου αρέσει η πόλη και όταν έχω λίγο χρόνο βάζω τα ακουστικά στα αυτιά μου, κάνω τζόκινγκ και αισθάνομαι υπέροχα».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σας σταματούν στον δρόμο;

«Ναι, αλλά σέβονται την προσωπική μου ζωή. Με χαιρετούν και μου λένε συνέχεια ένα πράγμα. Τίτλος, τίτλος, τίτλος».

Είναι κάτι που δεν σας αρέσει στη Θεσσαλονίκη;

«Δεν μπορώ να το πω. Είμαι ξένος, εργάζομαι εδώ σε μια χώρα γεμάτη ιστορία, νοοτροπία, πολιτισμό, σημαντικοί άνθρωποι βγήκαν από την Ελλάδα, είμαι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί. Εγώ, μαζί με το προσωπικό μου, προσπαθούσαμε να φέρουμε ισορροπία στον ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, να μην υπερβούμε τα όρια, να μην ζούμε στα άκρα».

Έχετε δει τίποτα αξιοθέατα στην Ελλάδα;

«Τίποτα. Ούτε όταν ήμουν στην Ξάνθη, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 11 μήνες μακριά από το σπίτι μου και όταν είναι η περίοδος των διακοπών επιστρέφω στο Βουκουρέστι. Η σύζυγος μου δεν μένει μαζί μου γιατί έχει δουλειές να τρέξει στο Βουκουρέστι. Όταν βρίσκομαι στην Ρουμανία, θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου στο σπίτι μου. Επίσης έχω δύο κατοικίδια στην Ξάνθη, τα οποία φροντίζω όταν έχω 1-2 ημέρες κενό από τις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ».

Μιλάτε καθόλου ελληνικά;

«Δεν μπορώ να μιλήσω Ελληνικά. Καταλαβαίνω κάποιες λέξεις, αλλά η ελληνική γλώσσα θέλει μελέτη, χρειάζεται χρόνο για να την μάθεις και εγώ δεν έχω χρόνο. Μια λύση θα ήταν να έχω κάποιον στο σπίτι, αλλά είμαι παντρεμένος…».

Πηγή: http://www.thestival.gr/sports/item/428343-loutseskoy-moy-lene-synexeia-ena-pragma-titlos-titlos-titlos

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια