Θεσσαλονίκη: Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη – Δείτε σε ποιους δήμους

Θεσσαλονίκη: Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη – Δείτε σε ποιους δήμους
Επίσημες ανακοινώσεις από όλους τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης

Κλειστά σχολεία θα υπάρξουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης λόγω του παγετού και του χιονιά που έπληξε την πόλη από το περασμένο Σάββατο. Ήδη επίσημες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει οι δήμοι Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά και αναμένονται από όλους τους δήμους της πόλης. Αντίστοιχες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία αναμένονται εντός ολίγου από τους δήμους Βόλβης και Θερμαϊκού. Στους δήμους Νεάπολης - Συκεών και Θέρμης θα υπάρξει ενημέρωση για κάποια κλειστά σχολεία εντός της ημέρας. 

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των δήμων για τα σχολεία αύριο (8/1).

Δήμος Ωραιοκάστρου

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο δήμο μας και για την ασφάλεια των παιδιών και την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, αποφασίζει ότι την Τρίτη 8/01/2019 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Δήμος Λαγκαδά

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, για την ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι δομές των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά

Το κείμενο ανανεώνεται με όλες τις ανακοινώσεις των δήμων της Θεσσαλονίκης

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια