Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για τα Θεοφάνεια

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για τα Θεοφάνεια

Η φώτιση κοινός τόπος των μηνυμάτων Φώφης Γεννηματά, Δημήτρη Κουτσούμπα και Σταύρου Θεοδωράκη.

“Εύχομαι το Φως των ημερών να αγγίξει τις καρδιές μας . Να μας φωτίσει όλους πολίτες και πολιτικούς γιατί το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων. Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλύτερα. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά. Χρόνια Πολλά!”, ευχήθηκε από τον Πειραιά η η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

“Χρόνια πολλά και καλή δύναμη! Η καλύτερη ευχή είναι ο λαός μας να «φωτίσει» τον δρόμο για μια ζωή με δικαιώματα χωρίς φτώχεια και πολέμους. Μπορούμε με ισχυρό ΚΚΕ παντού!”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Σήμερα σύμφωνα με την παράδοση, είναι η μέρα που διώχνουμε τα δαιμόνια. Που τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι. Και τα κακά δαιμόνια της χώρας μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και κρίσης παραμένουν ο διχασμός, ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, η στασιμότητα. Για να δούμε την Ελλάδα αλλιώς, αυτά πρέπει να νικήσουμε. Με τόλμη και σωφροσύνη. Καλή φώτιση σε όλους μας”, είναι το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για τα Θεοφάνεια.

πηγή: newsit.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια