Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων χωρίς αλυσίδες

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων χωρίς αλυσίδες
Συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη μέχρι και αυτή την ώρα

Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων ισχύει από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη μετά τη σφοδρή χιονόπτωση χθες το βράδυ η οποία δημιούργησε προβλήματα και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση - παγετός), με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα:

  • από 05.00 ώρα σήμερα (5 Ιανουαρίου 2019) και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων σε όλο το οδικό δίκτυο (εθνικό-επαρχιακό-δημοτικό) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
  • από 05.00 ώρα σήμερα (5 Ιανουαρίου 2019) και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτωνσε όλο το οδικό δίκτυο (εθνικό-επαρχιακό-δημοτικό) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/173907_thessaloniki-apagoreysi-kykloforias-olon-ton-ohimaton-horis-alysides

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια