ΟΑΣΘ: Χωρίς αστικά λεωφορεία μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι λόγω χιόνια

ΟΑΣΘ: Χωρίς αστικά λεωφορεία μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι λόγω χιόνια

Από το νωρίς το πρωί δεν έχει γίνει κανένα δρομολόγιο από λεωφορεία του Οργανισμού καθώς πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι για τα αστικά.

Παρέλυσαν και οι αστικές συγκοινωνίεςστην πόλη λόγω της επέλασης του χιονιάστην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς το πρωί δεν έχει γίνει κανένα δρομολόγιο από λεωφορεία του Οργανισμού καθώς πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι για τα αστικά.

«Από χθες το βράδυ, κλιμάκιο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας πέρασε από το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης και έδωσε εντολή να μην γίνει κανένα δρομολόγιο σήμερα τουλάχιστον έως τις 14.00. Από εκεί και πέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα υπάρξει νέα ενημέρωση», αναφέρει στη Voria η υπεύθυνη του γραφείου κίνησης του ΟΑΣΘ Κατερίνα Σίσκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΑΣΘ επικοινώνησε όπως τόνισε η κ. Σίσκου με την Fraport ώστε να υπάρξει δρομολόγιο του Οργανισμού με λεωφορείο εξοπλισμένο με αλυσίδες για να μπορέσουν να μετακινηθούν από το αεροδρόμιο προς την πόλη επιβάτες που έχουν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει αφού το αεροδρόμιο δεν βρίσκεται υπό κανονική λειτουργία.

πηγή:voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια