Ξεχωριστές εικόνες από το Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ξεχωριστές εικόνες από το Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τα ζωάκια απολαμβάνουν τη χιονόπτωση

Μπορεί ο Ζωολογικός Κήπος να έχει χάσει την παλιά του αίγλη και τα ζώα που φιλοξενούνται στο χώρο να είναι πλέον λιγοστά,  ωστόσο η ομορφιά του φυσικού τοπίου δεν αλλάζει. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τη σημερινή χιονόπτωση, οι εικόνες που δημιουργούνται είναι μοναδικές, με τα περισσότερα ζωάκια να το απολαμβάνουν.

Ξεχωριστές εικόνες από το Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1

Τα τελευταία χρόνια, στο Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης ζουν κατά κύριο λόγο οικόσιτα ζώα, όπως κατσικούλες, προβατάκια, κοτούλες κτλ., κάποια άγρια όπως ελάφια, πλατώνια και αγριοπρόβατα, μερικά πτηνά, όπως πάπιες, χήνες, περιστέρια καθώς επίσης νεροχελώνες και άλλα. Αρκετά βέβαια είναι και τα σπιτάκια που είναι πλέον άδεια.

Σίγουρα η εικόνα αυτή δεν περνάει απαρατήρητη καθώς είναι ένας χώρος που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά (δείτε ΕΔΩ σχετικό άρθρο), ωστόσο αποτελεί μία καλή εναλλακτική βόλτα για εσάς και τα παιδάκια σας, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστούν από το πανέμορφο περιβάλλον και τα ζωάκια.

Μην ξεχνάτε πως βρίσκεται μόλις μία ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δίπλα στον Περιφερειακό, είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και δεν πληρώνεις εισιτήριο.

Πηγή: https://www.life-events.gr/i-poli-mou/xechoristes-ikones-apo-to-zoologiko-kipo-thessalonikis-vinteo-foto/

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια