Άγριο ξύλο την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη!

Άγριο ξύλο την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη!
Συνεπλάκησαν άτομα στη Λεωφόρο Νίκης την ώρα που στην Πλατεία Αριστοτέλους ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης για την Πρωτοχρονιά

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στην Λεωφόρο Νίκης στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.

Στο σημείο υπήρχε πλήθος κόσμου αφού λίγα λεπτά πριν στην εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης είχε προηγηθεί το show πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό της Θεσσαλονίκης καλωσορίζοντας το νέο έτος.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρά το κρύο βρέθηκαν στο πάρτι που είχε στηθεί. Ανάμεσά τους και αρκετοί αλλοδαποί οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν τη συναυλία και τα πυροτεχνήματα. Λίγα λεπτά μετά το τέλος των πυροτεχνημάτων μία ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε άτομα τα οποία κινούνταν στην Λεωφόρο Νίκης από την πλευρά της παραλίας γρονθοκοπώντας τους. Εικάζεται ότι πρόκειται για επεισόδιο ανάμεσα σε Μαροκινούς και Αλγερινούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίοι βρισκόντουσαν στην περιοχή επιτηρώντας και την εκδήλωση του δήμου.

Το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν στα στενά.

Δείτε φωτογραφίες του life-events.gr από τη συμπλοκή:

symploki-1.jpgsymploki-2.jpegsymploki-3.jpgsymploki-4.jpgsymploki-5.jpeg
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια