Για «Παγκόσμια Μακεδονία» έκανε λόγο ο Ζάεφ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Για «Παγκόσμια Μακεδονία» έκανε λόγο ο Ζάεφ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Η ένταξη στο ΝΑΤΟ και στη Ευρωπαϊκή Ένωση ο στόχος της ΠΓΔΜ για το νέο έτοςΜέσα από ένα βίντεο ο Ζάεφ ευχήθηκε για το νέο έτος και έκανε λόγο για μια  «παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων MIA.

«Φτάνουμε στο τέλος μίας από τις πιο σημαντικές, αλλά και ευαίσθητες χρονιές για τη χώρα μας. Τη χρονιά της ενσωμάτωσης» είπε στο μήνυμα του ο Ζάεφ και συνέχισε: «Ελπίζω να μετατρέψουμε τις ευχές και τους στόχους μας σε πραγματικότητα, να γίνουμε μία χώρα με ειρήνη και σταθερότητα, να ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να γίνουμε μία παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία, με μία οικονομία που λειτουργεί για όλους».Για την πορεία της ΠΓΔΜ και την ένταξη της στο ΝΑΤΟ μίλησε ο πρωθυπουργός της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.


Μέσα από ένα βίντεο ο Ζάεφ ευχήθηκε για το νέο έτος και έκανε λόγο για μια  «παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων MIA.

«Φτάνουμε στο τέλος μίας από τις πιο σημαντικές, αλλά και ευαίσθητες χρονιές για τη χώρα μας. Τη χρονιά της ενσωμάτωσης» είπε στο μήνυμα του ο Ζάεφ και συνέχισε: «Ελπίζω να μετατρέψουμε τις ευχές και τους στόχους μας σε πραγματικότητα, να γίνουμε μία χώρα με ειρήνη και σταθερότητα, να ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να γίνουμε μία παγκόσμια και δίκαιη Μακεδονία, με μία οικονομία που λειτουργεί για όλους».

Πηγή: https://www.makthes.gr/gia-pagkosmia-makedonia-ekane-logo-o-zaef-sto-protochroniatiko-minyma-185449

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια