Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη

Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη

Παρών ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, μία ημέρα μετά την εορτή των Χριστουγέννων και σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παιδιών της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης στην φιλόξενη κατακόμβη του Ναού.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος στον εόρτιο χαιρετισμό του στην εκδήλωση αυτή, την οποία πλαισίωνε η ορχήστρα των ταλαντούχων νέων της ενορίας, ευχήθηκε σε όλους Καλό Άγιο Δωδεκαήμερο.

Επίσης στο γιορτινό τραπέζι παρακάθισαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αστυνομικές αρχές και φορείς του τόπου και όλοι όσοι ενισχύουν με κάθε τρόπο το έργο της ενορίας και βοηθούν στην πρόοδο και προκοπή των παιδιών της περιοχής.

Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη, φωτογραφία-1 Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη, φωτογραφία-2 Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη, φωτογραφία-3 Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη, φωτογραφία-4 Γεύμα αγάπης από τον Μητροπολίτη Βαρνάβα στη Μενεμένη, φωτογραφία-5

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4365188/einai-geloio-na-theloyn-aoz-gia-to-kastelorizo

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια