Μετρό Θεσσαλονίκης: Ανοίγει πύλες αύριο ο πρώτος έτοιμος σταθμός (ΦΩΤΟ)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ανοίγει πύλες αύριο ο πρώτος έτοιμος σταθμός (ΦΩΤΟ)
Αύριο στις 29 Δεκεμβρίου με παράσταση – έκπληξη του ΚΘΒΕ

Αύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου θα γραφτεί ιστορία στο Μετρό της Θεσσαλονίκης καθώς θα ανοίξει πύλες ο πρώτος έτοιμος σταθμός του μεγάλου έργου. Ο λόγος για τον σταθμό Σιντριβάνι/Έκθεση, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Αττικό Μετρό.

Όπως έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, «Σάββατο 29 Δεκεμβρίου αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το 2019 στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο σταθμό Σιντριβάνι/Έκθεση».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παράσταση – έκπληξη από το ΚΘΒΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Αττικό Μετρό έχει προσκαλέσει και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Άγνωστο παραμένει κατά πόσο θα γίνει πραγματικότητα η άφιξη του πρωθυπουργού για τον εορτασμό του πρώτου ολοκληρωμένου σταθμού του Μετρό.

Δείτε φωτογραφίες από τον σταθμό από το facebook του Γ. Μυλόπουλου.

metro-thessaloniki-5.jpgmetro-thessaloniki-4.jpgmetro-thessaloniki-3.jpgmetro-thessaloniki-2.jpg

Πηγή: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/173399_metro-thessalonikis-anoigei-pyles-ayrio-o-protos-etoimos-stathmos-foto

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια