Θεσσαλονίκη: Χριστούγεννα με φαγητό δρόμου και παζάρι στο Λιμάνι!

Θεσσαλονίκη: Χριστούγεννα με φαγητό δρόμου και παζάρι στο Λιμάνι!
Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ

Από σήμερα και για τρεις ημέρες το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα είναι πιο χριστουγεννιάτικο από ποτέ με ένα event… τρία σε ένα, με παζάρι Flea Market με ρούχα, δίσκους και πολλά ακόμη αντικείμενα, με αγαπημένα φαγητά δρόμου, αλλά και με το kidot festival για τα παιδιά!

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Η ομάδα του Flea Market Thessalonikiεπιστρέφει με την πιο γιορτινή έκδοση του Flea Market & Street Food!

Το Thessaloniki Christmas Flea Market έρχεται για 3 ημέρες στην εμβληματική Αποθήκη Γ’, εντός του Λιμανιού! Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου σας υποδεχόμαστε στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση των Flea Markets!

Υποδεχόμαστε παράλληλα στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί, και μαζί μεταμορφώνουμε για ένα τριήμερο (21-23 Δεκεμβρίου) την Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκη - Port of Thessaloniki!

Η ομάδα του KIDOT Festival, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και το εορταστικό πνέυμα, έρχεται και στήνει την δικιά της Χριστουγεννιάτικη pop-up εκδοχή στο χώρο, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:

  • Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα
  • Street food
  • KIDOT Christmas Planet (δράσεις – εκπαιδευτικά εργαστήρια – market υπηρεσιών αποκλειστικά για το παιδί)
  • Μπαρ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - FREE ENTRANCE

Ωράριο Λειτουργίας / Working Hours: 11:00 - 21:00

Οργάνωση: Upnloud - Flea Market Thessaloniki

Πηγη : https://www.typosthes.gr/thessaloniki/173002_thessaloniki-hristoygenna-me-fagito-dromoy-kai-pazari-sto-limani
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια