Το "μαγεμένο στρατόπεδο" ανοίγει τις πύλες του

Το "μαγεμένο στρατόπεδο" ανοίγει τις πύλες του

Ψυχαγωγία και δεκάδες βιωματικά παιχνίδια για παιδιά μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019 με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα ανοίγει τις πύλες του το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» στη Σταυρούπολη και καλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης, ξωτικά και νεράιδες θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο» για να προσφέρουν ψυχαγωγία και δεκάδες βιωματικά παιχνίδια για παιδιά μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019 με ελεύθερη είσοδο, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του Δήμου Παύλου Μελά.

Το .. μαγεμένο βασίλειο περιλαμβάνει, όπως υπόσχεται ο Δήμος Παύλου Μελά, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, κάλαντα, θεμάτικά σπιτάκια, μουσικές συναυλίες, θέατρο, χορός, αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, ανιματέρ, ακροβατική γυμναστική, κατασκευές, μαγειρική, σκοποβολή, τοξοβολία, κομμωτική, face painting, διατροφοπαιχνίδια και περιβαλλοντική εκπαίδευση, δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Επίσημη έναρξη του χριστουγεννιάτικου χωριού, στις 19:00, κηρύσσουν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και ανάβουν το δέντρο.

Η πρώτη επίσκεψη έχει και “ τρατάρισμα”. Οι κυρίες της Τρίτης Ηλικίας ετοιμάζουν παραδοσιακά γλυκίσματα και υποδέχονται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με ποντιακά έθιμα και ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας.

Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.Η πρώτη δράση μέσα στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, μετά την υπογραφή της Σύμβασης παραχώρησης στον Δήμο, προσέλκυσε κόσμο από όλες τις γωνιές της πόλης.

Πηγή:https://www.makthes.gr/to-magemeno-stratopedo-anoigei-tis-pyles-toy-183247 

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια