Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;

Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;

Μουσική παράσταση με τους Burger Project και άλλες εκπλήξεις το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Public Συντάγματος

Το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, μεταφέρει και φέτος την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας με το εντυπωσιακά φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο δώρο.

Το φαντασμαγορικά στολισμένο κατάστημα του Public Συντάγματος σας προσκαλεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 για να γιορτάσετε μαζί με τις οικογένειές σας την έλευση των Χριστουγέννων.

Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;, φωτογραφία-1

Στο χριστουγεννιάτικο event του Public δεν θα λείπει κανείς! Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο τεράστιο θρόνο του και θα περιμένει να ακούσει τις επιθυμίες των μικρών του φίλων μαζί με τη Βασίλισσα των Χριστουγέννων αλλά και άλλους παραμυθένιους χαρακτήρες, αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγγραφείς θα βρίσκονται επίσης εκεί ενώ, η πιο γιορτινή μουσική παράσταση που θα ξεκινήσει στις 14.30 με τους Burger Project, θα χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Το σκηνικό θα πλαισιώνεται φυσικά από το όμορφα φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο λάμπει στο κέντρο της Αθήνας φέρνοντας διεθνή αέρα Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης.

Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;, φωτογραφία-2

Επιπλέον μέσα στο κατάστημα θα σας περιμένουν φαντασμαγορικά, μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα, φωτιζόμενα δώρο-στολίδια, εντυπωσιακές θεματικές γωνιές αλλά και παραμυθένιες ειδικές κατασκευές όπως θρόνοι του Αι Βασίλη, στις οποίες μικροί και μεγάλοι φίλοι μπορούν να φωτογραφηθούν και να ζήσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;, φωτογραφία-3

Το Public, συνώνυμο των δώρων, σας περιμένει να έρθετε και να διασκεδάσετε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε αποκλειστικά για σας, συνδυάζοντας την επίσκεψη σας μαζί με τις αγορές των δώρων σας στους αγαπημένους σας και γιατί όχι… και με μια ζεστή σοκολάτα και brunch μετά τα ψώνια σας στο ανανεωμένο Public Café.

Ανυπομονείτε για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο event;, φωτογραφία-4

Ανυπομονείτε για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις; Ελάτε στο Public Συντάγματος.

Πηγη: www.newsbeast.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια