Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ

Πέντε συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

-Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

-Τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου ( Π.Α.ΜΕ) έχουν απευθύνει κάλεσμα σε συνδικάτα και σωματεία και θα συγκεντρωθούν στις 10 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

-Την ίδια ώρα, στις 10:00 συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει μέλη της αξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην πλατεία Καμάρας.

-Για προσυγκέντρωση, έχει κάνει κάλεσμα η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης στις 11.00 στη συμβολή των οδών Αγν. Στρατιώτου με Φιλίππου.

-Στις 10:30 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διανομείς της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία. Όπως αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων ενδεχομένως να ακολουθήσει μοτοπορεία.

Ε.Μπ.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: amna.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια