Συνάντηση Εργασίας για τη «Δημόσια Πολιτική των Ανοικτών Δεδομένων – Θεσμικό Πλαίσιο και Εφαρμογές»

Συνάντηση Εργασίας για τη «Δημόσια Πολιτική των Ανοικτών Δεδομένων – Θεσμικό Πλαίσιο και Εφαρμογές»

Συνάντηση εργασίας διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.(ΕΕΤΑΑ) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), με θέμα «Η Δημόσια Πολιτική των Ανοικτών Δεδομένων: Θεσμικό πλαίσιο και Εφαρμογές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 από τις 9.00 π.μ έως τις 14.00 μ.μ στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ-ΚΜ .

Κεντρικός ομιλητής στη Συνάντηση Εργασίας θα είναι Γενικός Διευθυντής Μεταρρυθμιστικής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νικόλαος Μιχαλόπουλος.

Στη Συνάντηση έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν διαχειριστές του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης του Ανθρωπίνου Δυναμικού των Δήμων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΕΔ –ΚΜ και της ΕΕΤΤΑ).

Πηγη:http://www.thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια