Πασαλάκια και στην οδό Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ)

Πασαλάκια και στην οδό Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ)

Σε παρεμβάσεις με στόχο  να αντιμετωπιστεί το διπλοπαρκάρισμα προχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμος Θεσσαλονίκης και στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης.

Συνεργεία του δήμου τοποθέτησαν διαχωριστικά πασαλάκια με στόχο την “απελευθέρωση” του λεωφορειόδρομου και την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης. Παρόμοιες παρεμβάσεις έχουν γίνει από το δήμο Θεσσαλονίκης στις οδούς Λέοντος Σοφού και Ερμού, στην οδό Αντιγονιδών και στο τμήμα της οδού Ιασωνίδου, από την οδό Εγνατία έως την οδό Αρριανού, στη Λεωφόρο Στρατού και στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Π. Συνδίκα και Γρ. Λαμπράκη.

“Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε με τη διαμόρφωση των λεωφορειοδρόμων, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αναπνεύσει η πόλη” έχει δηλώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με τα πασαλάκια που τοποθετούνται σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους, εμποδίζοντας την παράνομη στάση και στάθμευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Ο κ.Μπουτάρης, υποστήριξε πως η διαμόρφωση των λεωφορειοδρόμων θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2018, καθώς “τα πασαλάκια είναι μια εξαιρετικά καλή ιστορία για να μπορέσει να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό και να ανακουφιστεί η πόλη”.

Πασαλάκια και στην οδό Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1

Φωτογραφίες: Active Thessaloniki

Πηγή: karfitsa.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια