Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πόλης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης. Η παρέλαση είχε ως αφετηρία τη Διαγώνιο ενώ κατέληξε στην Ίωνος Δραγούμη.

Σε αυτήν έλαβαν μέρος τα σχολεία που ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, καθώς και τα τμήματα των σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το “παρών” έδωσαν ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και φορέων τη πόλης, η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Σαρίδης, Κώστας Γκιουλήκας, αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια