Θεσσαλονίκη: Έργα τέχνης δημοπρατούνται για να ενισχυθεί το «Άλμα Ζωής»

Θεσσαλονίκη: Έργα τέχνης δημοπρατούνται για να ενισχυθεί το «Άλμα Ζωής»

Έργα τέχνης με θέμα το γυμνό ανθρώπινο σώμα ως υπενθύμιση για την ιατρική του φροντίδα, δημοπρατούνται σήμερα (Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018) στη Θεσσαλονίκη υπέρ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" νομού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για εννέα έργα με κάρβουνο σε χαρτί του Μιχαήλ Κόκκινου, τα οποία θα δημοπρατηθούν στις 19:30, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, από τον οίκο Myro Antiques House, στο πλαίσιο της μηνιαίας, τακτικής του, δημοπρασίας αντίκας και έργων τέχνης.

Συγκεκριμένα, στην 66η Φιλανθρωπική Δημοπρασία Αντικών & Τέχνης "Auction for Pink", ο οίκος θα δωρίσει στον σύλλογο Άλμα Ζωής το 50% της τιμής πώλησης των εννέα έργων, τα οποία θα έχουν τιμή εκκίνησης τα 50 ευρώ.

Παράλληλα, θα υπάρχει προαιρετική καταβολή 5 ευρώ για την είσοδο, ποσό που θα αποδοθεί εξολοκλήρου στον Σύλλογο.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" νομού Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου τα μέλη είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση.

Οι εγγραφές για την δημοπρασία στις 24 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν στις 19.30 και το σφυρί θα πέσει στις 20.30 ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια