Η Flydubai σταματά τα δρομολόγια της από τη Θεσσαλονίκη

Η Flydubai σταματά τα δρομολόγια της από τη Θεσσαλονίκη

Η Flydubai ενημέρωσε πως σταματά τα δρομολόγια της από τη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου και αποχωρεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευση της σελίδας “Όμορφα Ταξίδια” στο facebook, “Δυστυχώς οι πληρότητες της εταιρείας ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, ο μέσος όρος επιβατών της τον Ιούλιο ήταν 49 επιβάτες τον Αύγουστο 70 και το Σεπτέμβριο 45. Η εταιρία εκτελεί το δρομολόγιο με αεροσκάφος Boeing 737-800 με 189 θέσεις. Με τέτοιες πληρότητες δύσκολα μπορεί να αντέξει οποιοδήποτε δρομολόγιο”. 

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: εταιρείες έρχονται και... φεύγουν.

Είναι πολύ καλό να εμφανίζονται νέες αεροπορικές εταιρείες στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με καινούργια δρομολόγια, καθώς δημιουργούν ενθουσιασμό και ελπίδες για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη. Φέτος εμφανίσθηκε η Qatar Airwas με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για τη Ντόχα, η Flydubai με τρεις πτήσεις την εβδομάδα για το Ντουμπάι και οσονούπω ξεκινά η Lufthansa με δυο πτήσεις για τη Φρανκφούρτη. Πηγή: http://parallaximag.gr/thessaloniki/flydubai-stamata-ta-dromologia-tis-apo-ti-thessaloniki

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια