Θεσσαλονίκη: Συγκινεί η ιστορία αγάπης μέσα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης μέσα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Την ιστορία κατέγραψε μέλος της ομάδας «Θεσσαλονίκη – Τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα».

Εκεί αναφέρει τα εξής: «Σήμερα στην γραμμή 12 από τα ΚΤΕΛ προς κέντρο , αντίκρισα μια εικόνα συγκινητική , ανθρώπινη και ουσιαστικής αγάπης.

Ένα παιδάκι μικρό σε ηλικία , μπαίνει από τη μεσαία πόρτα τού λεωφορείου στα ΚΤΕΛ και ανοίγει την ειδική ράμπα αναπήρων , ανεβάζει με προσοχή την μαμά του η οποία ήταν σε καροτσάκι , κλείνει τη ράμπα και έπειτα βάζει την προστατευτική ζώνη για το όχημα. Ώσπου να κατέβουν μερικές στάσεις μετά πρόσχαρο και με στοργή συζητούσε με τη μαμά του και την έκανε να χαμογελά.Όταν κατέβηκαν ακολούθησε η ίδια διαδικασία με τη ράμπα. Σκεφτόμουν στην διαδρομή μετά και ακόμη και τώρα , με συγκίνηση και θαυμασμό , την έμπρακτη αγάπη τού παιδιού προς τη γυναίκα πού το γέννησε καί τό ανέθρεψε.

Έναν τέτοιο κόσμο θέλουμε, αληθινό και ανθρώπινο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Πηγή: http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/166336/thessaloniki-suginei-i-istoria-agapis-mesa-se-leoforeio-oasth-/

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια