Μένουμε Θεσσαλονίκη: Απειλούν... γιατί απειλούνται

Μένουμε Θεσσαλονίκη: Απειλούν... γιατί απειλούνται

Τη συμπαράστασή της στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αβαρλή για τις απειλές που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή με τηλεφώνημα στο σπίτι του εκφράζει μέσω ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αβαρλή, για τις ανώνυμες απειλές που δέχθηκε τηλεφωνικά στο σπίτι του πριν από μερικές μέρες. 

Ο Γιώργος Αβαρλής ασκεί με συνέπεια και σθένος τα ελεγκτικά του καθήκοντα στο δημοτικό συμβούλιο και την οικονομική επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνεισφέροντας με την μεγάλη επαγγελματική του εμπειρία και κατάρτιση στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος,  μάλιστα στα δύσκολα και καθοριστικά ζητήματα των δημοτικών οικονομικών, τα οποία πολύ συχνά πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν λόγω της πολύπλοκης, τεχνικής τους φύσης. 

Οι απειλές που δέχτηκε από ανώνυμο τηλεφώνημα στο σπίτι του, αποδεικνύουν ότι ασκεί αποτελεσματικά τα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι πολίτες και ότι το έργο του συμβάλλει πραγματικά υπέρ της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και της οικονομικής βιωσιμότητας.

http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/166142/menoume-thessaloniki-apeiloun-zo-giati-apeiloudai/

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια