«Οσμή» κινητοποιήσεων στον ΟΑΣΘ-Κατατέθηκε τροπολογία για εκχώρηση δρομολογίων στα ΚΤΕΛ

«Οσμή» κινητοποιήσεων στον ΟΑΣΘ-Κατατέθηκε τροπολογία για εκχώρηση δρομολογίων στα ΚΤΕΛ, φωτογραφία-1

Τι αναφέρει το κείμενο που κατατέθηκε μαζί με σχέδιο νόμου

Σε πλήρη αναβρασμό βρίσκονται μετά από πολύ καιρό οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ καθώς επιβεβαιώθηκε και επίσημα η πρόθεση να περάσουν υπεραστικά δρομολόγια του Οργανισμού στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την τροπολογία που κατατέθηκε χθες βράδυ σε σχέδιο νόμου με τίτλο: «Θέματα υδατοδρομίων, αστικών οδικών μεταφορών και λοιπές διατάξεις», που ανοίγει και τυπικά τον δρόμο για την εκτέλεση υπεραστικών δρομολογίων από τα ΚΤΕΛ ή από τους ΟΤΑ εφόσον αυτό συμφωνηθεί μέσω σύμβασης μέσω του ΟΣΕΘ και του αναδόχου φορέα, εν προκειμένω τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνεδρίαση του δ.σ. του Συνδικάτου, με τον πρόεδρο του Δημήτρη Τσερμενίδη να αναφέρει στην Thessnews ότι «το θέμα έχει μπει στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης μετά τη χθεσινή εξέλιξη», ωστόσο θέμα κινητοποιήσεων σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορεί να τεθεί καθώς αυτό πρέπει πρώτα να τεθεί προς συζήτηση στο δ.σ. του Συνδικάτου.

Πηγή: http://www.thessnews.gr/article/104826/osmi-kinitopoiiseon-ston-oasth-katatethike-tropologia-gia-ekchorisi-dromologion-sta-ktel

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια