Καλαφάτης: Η διοίκηση δεν προστατεύει την Νέα Παραλία

Καλαφάτης: Η διοίκηση δεν προστατεύει την Νέα Παραλία  , φωτογραφία-1

Η διοίκηση δεν κάνει τίποτα να το προστατέψει και να διατηρήσει αυτή τη μοναδικότητα του κοινόχρηστου χώρου, σχολίασε ο επικεφαλής των Εντάξει.

Για «θλιβερή προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να καπηλευτεί ένα έργο που πολεμούσε λυσσαλέα όταν ήταν αντιπολίτευση» έκανε λόγο ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στο θέμα της συντήρησης της Νέας Παραλίας.

Και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι η διοίκηση δεν έχει χωνέψει αυτό το έργο. Είναι ένα μοναδικό στολίδι. Μια αδιαμφισβήτητη ηλιαχτίδα σε όλη την πόλη. Κι όμως, η διοίκηση δεν κάνει τίποτα να το προστατέψει και να διατηρήσει αυτή τη μοναδικότητα του κοινόχρηστου χώρου. Δεν ξέρω αν κινείται εκδικητικά. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρούμε τρόπο, όλοι μαζί, να το προστατέψουμε».

Και κατέληξε: «Τελικά, όπως και η περιοχή της Ροτόντας, έτσι και η Νέα Παραλία, πληρώνει την αδιαφορία και την ανικανότητα της διοίκησης».

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια