Τα πιο Νιάου Χριστούγεννα  μια παράσταση για όλη την οικογένεια για 7 μοναδικές παραστάσεις, στο θέατρο Αθήναιον

Αυτά τα Χριστούγεννα στην πόλη, θα είναι τα πιο Νιάου Χριστούγεννα!!! Με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια που θα σας μαγέψει και θα σας διασκεδάσει! Νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα γιορτάζοντας; Ε λοιπόν κάνατε λάθος!

Όλα τα πλάσματα που ζουν ανάμεσα μας, έχουν την ίδια λαχτάρα! Μια θεαματική παράσταση με εντυπωσιακές μάσκες και υπέροχο video mapping! Άνθρωποι πάνω σε ξυλοπόδαρα που δίνουν μια ρεαλιστική διάσταση στη διαφορά του μεγέθους ανθρώπου – ζώου!!!

Και με έναν άγιο Βασίλη 4 μέτρα ψηλό!!! Μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει με μουσική, χορό, έντονη δράση και εξαιρετικές ερμηνείες!
Η υπόθεση του έργου

Η μαντάμ Κορακί, ένα κοράκι που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα, έκλεψε τα γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη, με στόχο να μεταμορφώσει τη χαρά και το γέλιο τους, σε κλάμα.

Μια παρέα γάτων όμως, αναλαβάνει με τη βοήθεια της φίλης τους, μιας όμορφης γλαροπούλας,να επιστραφούν τα γράμματα και να φτάσουν στον προορισμό τους!!! Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί την περιπέτεια και στο τέλος να φύγουμε με το χαμόγελο που αξίζει να έχουμε όλοι τις μέρες των Χριστουγέννων.

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Δουκουζγιάννης
Τάσος Μπαρνιαδάκης

Μαρία Σπαθοπούλου
Κωνσταντίνος Σωτηριάδης

Ελένη Χρυσομάλλη
Κυριάκος Χρυσίδης

Παραγωγή: Art Tis Ei

Τιμές εισιτηρίων:

10€ – Κανονικό

8€ – Παιδικό
8€ – Mειωμένο (Aνέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, φοιτητικό)

30€ – Οικογενειακό

Θέατρο Αθήναιον

Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310-832060