Ο Δόκτωρ Φράνκεσταϊν και το τερατώδες δημιούργημά του, πρωταγωνιστούν εναλλάξ στην κορυφαία θεατρική παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου, που θα παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, με ελληνικούς υπότιτλους, όσοι βρεθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σχεδόν μισό εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τις μαγνητοσκοπημένες προβολές αυτής της συναρπαστικής sold-out παραγωγής του National Theatre.

Η διασκευή είναι του Nick Dear , βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Mary Shelley.

Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire).

Στους ρόλους του δρος Victor Frankenstein και του δημιουργήματός του πρωταγωνιστούσαν εναλλάξ ο υποψήφιος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch (Hamlet, BBC’s Sherlock) και ο επίσης κορυφαίος Jonny Lee Miller (Elementary, Trainspotting).

Στη συγκεκριμένη παράσταση που θα δούμε, τον ρόλο του γιατρού παίζει ο Jonny Lee Miller και του τέρατος ο Benedict Cumberbatch.
Σκηνοθεσία Danny Boyle

Παίζουν οι:
Benedict Cumberbatch, Jonny Lee Miller, Ella Smith, John Killoran, Steven Elliot, Lizzie Winkler, Karl Johnson, Daniel Millar, Naomie Harris, Haydon Downing, Will Nye, Jared Richard, George Harris, Daniel Ings, Martin Chamberlain, Mark Armstrong, John Stahl, Andrea Paduraru

-Η παράσταση περιέχει μία σκηνή σεξουαλικής βίας και σύμφωνα με το British Board of Film Classification δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή της από άτομα κάτω των 15 ετών.

Εισιτήρια:
Τιμές Εισιτηρίων:12€, 10€ (μειωμένο)

Προαγορά εισιτηρίων για 2 προβολές*: 18€, 15€ (μειωμένο)
* Μόνο από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους και στο Μέγαρο Μουσικής (όχι ηλεκτρονικά)
Έναρξη προπώλησης: 22/8