Το Thessaloniki Beer Festival που διοργανώνεται από τους SoulFood Thessaloniki και The Hoppy Pub για 3η συνεχόμενη χρονιά, θα μετατρέψει και φέτος τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στο μεγαλύτερο και απολαυστικότερο Beer Garden της πόλης.

Για τέσσερις μέρες η μπύρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη, οι καλύτερες επιλογές από Street Food θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν και φυσικά η μουσική παρέα που θα πλαισιώσει το Φεστιβάλ θα ανεβάσει το κέφι σε ξέφρενους ρυθμούς.

Αν είστε λάτρεις της καλής μπύρας, του φαγητού, της ανθρώπινης επικοινωνίας και σας ενδιαφέρει να στηρίξετε την ανάδειξη των Ελληνικών μικροζυθοποιείων ελάτε για μια ακόμη φορά στο μεγαλύτερο Beer Festival της χώρας και υποδεχθείτε όλες τις καινοτομίες και τις αλλαγές που θα ζήσουμε στην διάρκεια του Φεστιβάλ.

To μεγαλύτερο festival μπύρας της χώρας έρχεται και πάλι, με την 3η ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του προσφέροντας για 3η συνεχόμενη χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας !

Έως και αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 Ζυθοποιεία και 8 επιχειρήσεις με street food που θα καλύψουν τις γευστικές απαιτήσεις των επισκεπτών.

Το Music Line Up του Thessaloniki Beer Festival 2019

  • 29/8 Pavlos Pavlidis & B Movies + more acts tba
  • 30/8 Max The Sax + more acts tba
  • 31/8 Koza Mostra + more acts tba
  • 01/9 Locomondo + more acts tba

Εισιτήρια:
Ημερήσιο εισιτήριο: 3€
Τετραήμερο εισιτήριο: 10€ (Προπώληση Viva.gr)