Κατηγορία
Επιχειρήσεις, Οικονομικά
Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα - Εγκαταστάσεις Τηλεφωνικών Δικτύων
Ζώα, φυτά
Κοσμήματα
Παιδικά – Βρεφικά είδη
Ρούχα, παπούτσια
Ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ
Ειδικός εξοπλισμός
Μοτοσικλέτες
Είδη οικιακής χρήσης
Μουσικά όργανα
Εκπαίδευση
Εξοπλισμός
Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση
Έπιπλα
Υγεία, φάρμακα
Ανακαίνιση, Κατασκευές
Νομικές υπηρεσίες
Ηλεκτρονικά
Συσκευές Αναπαραγωγής Ήχου, Μουσικής, Εικόνας & Βίντεο
Χόμπι
Είδη θαλάσσης, πισίνας
Τουρισμός, Αθλητισμός, Αναψυχή
Υγεία και Ομορφιά, Καλλυντικά
Μεταφορές
Προϊόντα
Άλλα
Γραφεία απολεσθέντων αντικειµένων
Υπηρεσίες
Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών
Εμφάνιση:

Τελευταίες αγγελίες

Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες για το αίτημά σας

Αγγελίες στη Θεσσαλονίκη

Οι αγγελίες μέσω διαδικτύου είναι πιο αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης από ότι, για παράδειγμα, η δημοσίευση σε έντυπα μέσα. Η υπηρεσία online εξοικονομεί χρόνο, πόρους, αυξάνει τη δυνατότητα πώλησης ή αγοράς των απαραίτητων αγαθών ή τη χρήση της υπηρεσίας. Ο διαδικτυακός τόπος του Thessmou.gr διαθέτει ειδικό τμήμα με τίτλο «Αγγελίες Θεσσαλονίκης», με το οποίο μπορεί κανείς να πουλήσει ή να αγοράσει διάφορα είδη - από ένα παιδικό καρότσι μέχρι πολύτιμο κόσμημα.

Αγγελίες στη Θεσσαλονίκη: θεματικές ενότητες

Στην ενότητα «Αγγελίες στη Θεσσαλονίκη στην κεντρική σελίδα, στον αναγνώστη προσφέρονται οι τελευταίες αναρτήσεις, ενώ για πιο εύκολη αναζήτηση υποδεικνύονται η ώρα και η ημερομηνία της ανάρτησης. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα το προϊόν που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες. Όλες οι δημοφιλείς διαφημίσεις της πόλης χωρίζονται σε θεματικές ενότητες. Για παράδειγμα, για να βρείτε ένα κρεβάτι ή ένα ντουλάπι, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα "Έπιπλα". Μπορείτε να επιλέξετε είδη οικιακής χρήσης, συσκευές, μουσικά όργανα, εξαρτήματα αυτοκινήτων, παιδικά προϊόντα κλπ, στα κατάλληλα τμήματα. Έχουμε επίσης μια ενότητα "Δώστε δωρεάν", όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν αγαθά και να χαρίσουν περιττά πράγματα.

Η ενότητα "Αγγελίες" είναι η μεγαλύτερη βάση με αγγελίες στη Θεσσαλονίκη. Έχετε την δυνατότητα να κανονίσετε την παράδοση προϊόντων ή οικοδομικών υλικών, να καλέσετε τεχνικό για οικιακές συσκευές ή άλλο εξοπλισμό, να επικοινωνήσετε με δικηγορικό γραφείο, να επιλέξετε μαθήματα κατάρτισης ή γυμναστήρια κ.λπ. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να παραγγείλετε έναν επαγγελματία φωτογράφο ή βιντεολήπτη για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις - γάμους, γενέθλια, φωτογραφήσεις μόδας.

Δεν συνεργαζόμαστε μόνο με φυσικά πρόσωπα. Έχουμε την ευκαιρία να βρούμε προϊόντα και υπηρεσίες για επιχειρήσεις. Οι πληροφορίες στην ενότητα "Επιχειρήσεις, Οικονομικά" μπορεί να είναι χρήσιμες και ενδιαφέρουσες για επιχειρηματίες.

Πώς να υποβάλετε μια αγγελία στη Θεσσαλονίκη

Οποιοσδήποτε μπορεί να δημοσιεύσει μια αγγελία στην ιστοσελίδα. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το κουμπί "Υποβολή αγγελίας", συμπληρώστε την επικεφαλίδα, γράψτε ένα σημείωμα και επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία. Για την επικοινωνία, γράψτε το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αφήσετε το email σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εάν το επιθυμείτε να το αποκρύψετε από το κοινό. Συνιστάται η επισύναψη φωτογραφιών, κάτι που θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πώλησης του προϊόντος.

Μπορείτε να δείτε όλες τις αγγελίες της Θεσσαλονίκης και το περιεχόμενό τους στο thessmou.gr.

Οι αγγελίες της Θεσσαλονίκης

Η βάση με τις αγγελίες της Θεσσαλονίκης έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

● Μπορείτε να υποβάλετε και να ενημερώνετε το περιεχόμενο του κειμένου ανά πάσα στιγμή.

● Είναι δυνατή η αντικατάσταση παλιών φωτογραφιών με νεότερες φωτογραφίες στην ήδη δημοσιευμένη αγγελία.

● Ο πωλητής και ο αγοραστής μπορούν να επικοινωνούν προσωπικά μεταξύ τους με τους αριθμούς τηλεφώνου ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αναγράφεται.

● Ο χρήστης μπορεί να μάθει λεπτομερώς τις τιμές και τις προσφορές για το προϊόν που τον ενδιαφέρει, επιλέγοντας την καλύτερη επιλογή από τις υπάρχουσες στην αγορά.

Οι τελευταίες αγγελίες της πόλης συλλέγονται σε έναν ιστότοπο. Τώρα, για να βρείτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε πολλές ιστοσελίδες και να αφιερώνετε πολύ χρόνο. Απλά επισκεφθείτε το thessmou.gr, επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία, εν συνεχεία επιλέξτε την αγγελία που επιθυμείτε και απολαύστε την αγορά σας.

Εμφάνιση